Comparare proprietăți

Compara
Puteți compara numai 4 proprietăți, orice proprietate nouă adăugată va înlocui prima dintr-o comparație.

Stiri si Informatii Imobiliare

Img 0531

Oferte Imobiliare in Iasi cu Vanzare Rapida !

In cadrul site-ului Agentiei Imobiliare LUXOR IMOBIL pe care il puteti acesa aici cu oferte imobiliare in Iasi, apare o noua sectiune dedicata in exclusivitate acelor oferte imobiliare din piata ieseana: apartamente, case, spatii comerciale sau de productie, terenuri, etc. care datorita urgentei vanzarii lor au preturi sub cele din piata imobiliara Iasi, devenind in acest mod foarte atractive pentru clientii cu banii cash, in special.

Aceasta sectiune specializata pe oferte imobiliare in IASI cu vanzare rapida vine si in intampinarea acelor proprietari care dorind o vanzare urgenta, sunt mult mai aproape de incasarea pretului in momentul in care solicita consilierului imobiliar din cadrul Agentiei Imobiliare LUXOR IMOBIL,Vanzarea Rapida si cu prioritate a imobilului sau.

Completarea unui scurt formular pe www.luxorimobil.ro sau un simplu telefon la 0232.253793 poate insemna rezolvarea rapida a problemelor dvs.

Intra pe Imobiliare Iasi, alege ofertele Imobiliare in Iasi cu Vanzare Rapida, cere toate detaliile si solicita o vizionare consilierului imobiliar, toate acestea Gratuit, fara nici-o obligatie, si in cele din urma fa o oferta de pret , indiferent care ar fi aceasta, si este foarte probabil sa devii proprietar la un pret nesperat nici de tine. Fi cu un pas inaintea celorlalti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *